За нас

СОБСТВЕН МАГАЗИН

Фирмата има собствен магазин.
При нас може да видите изложени
всички продавани модели климатици.

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ:

Нашият екип се състои от висококвалифицирани
специалисти преминали всички необходими
обучения и сертификации.

РЕШЕНИЯ

Висококвалифицираният ни персонал намира
оптималното решение според индивидуалните
изисквания на клиента.

Клима Ден и Нощ ЕООД Правилния избор!

Фирмата

Клима Ден и Нощ ЕООД е дружество със седалище и адрес на управление, гр. Сандански,  ул. Борис Сарафов 1 ЕИК: 203299200 и предмет на дейност продажба, монтаж и поддръжка на климатични,  вентилационни и газови инсталации.

Нашата визия

Стремим се да удовлетворим представата за комфорт на всеки един от нашите клиенти, защото продаваме не просто климатици, а и качество. Ето защо при нас можете да откриете както японски хипериверторни климатици, така и всички надеждни по-евтини марки.

Екипът

Екипът на „Клима Ден и Нощ“  показва изключително висок професионализъм при подготовката и извършването на монтажа на климатици и климатични системи. Добрата подготовка, високата квалификация и не на последно място богатият опит в инсталирането на климатици допринасят за кратките срокове за изпълнение на възложените задачи в рамките на договорените условия.

Дейности

Клима Ден и Нощ ЕООД извършва дейности изцяло свързани с климатичната техника – продажба, доставка, монтаж, профилактика, гаранционен и извънгаранционен сервиз в гр. Сандански и региона.  Продажба и монтаж на термопомпи и газови котли. Изграждане на термопомпени и газови инсталации.  Паралелно с търговската си дейност фирмата се занимава с гаранционни и извънгаранционни климатици, които не са закупени от нас и клиента не открие гаранционния сервиз.

Какво Ви предлагаме ?

Разполагаме с всички материали, инструменти и части необходими за доставката, монтажа и сервиза на климатична техника. Имаме опит с голям брой марки климатици.

Ние предлагаме високачествени марки климатици. Доказали се на пазара в България. Знаем наистина кое е качествено и кое не при климатиците!

Винаги се стремим да доставим и монтираме климатичната техника във възможно най-кратки срокове.

Винаги мислим за клиента. Стараем се да извършим дейността в удобно за клиента време и се съобразяваме с неговите изисквания и претенции ако има такива.

Нашите клиенти винаги са доволни. Стараем се да запазим доброто си име и репутация.